Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Πώς μπορείτε να έχετε υπό έλεγχο τα επίπεδα γλυκόζης αίματος με τη Διαχείριση του Διαβήτη.

Κατεβάστε δωρεάν την Εφαρμογή Accu-Chek Connect

 

 

 

Η γνώση αποτελεί συχνά το πρώτο βήμα για τον έλεγχο μιας κατάστασης. Η γνώση των αιτίων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ελεγχθούν οι διακυμάνσεις των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Η ψηφιακή Διαχείριση του Διαβήτη μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός και απλός βοηθός. Με λύσεις όπως οι εφαρμογές για το διαβήτη, μπορείτε να βελτιώσετε αισθητά την υγεία και τη συνολική ποιότητα της ζωής σας.

Σε πολλούς ανθρώπους με διαβήτη, η μεγάλη διακύμανση της γλυκόζης αίματος σε συνδυασμό με τα συχνά επεισόδια υπεργλυκαιμίας ή υπογλυκαιμίας, αποτελούν μια δυσάρεστη καθημερινή εμπειρία. Επιπλέον, αυτές οι κακές τιμές μπορούν να δημιουργήσουν κίνδυνο εμφάνισης βλάβης στα αιμοφόρα αγγεία ή στα νεύρα εξαιτίας του διαβήτη. Ένας άλλος παράγοντας είναι η αβεβαιότητα: η αίσθηση ότι τα επίπεδα γλυκόζης αίματος είναι εκτός ελέγχου – ότι αυξάνονται και μειώνονται απρόβλεπτα. 

Συνήθως όμως αυτό το τελευταίο δεν συμβαίνει έτσι. Συχνά υπάρχει ένα μοτίβο ή μία σαφής αιτία για τις φαινομενικά τυχαίες διακυμάνσεις της ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Και μόλις ανακαλύψετε αυτό το μοτίβο, είναι πιο εύκολο να δώσετε ένα τέλος σε αυτές τις αυξομειώσεις του σακχάρου στο αίμα – για παράδειγμα, ρυθμίζοντας τις δόσεις της ινσουλίνης και τα γεύματά σας. Για να το κάνετε αυτό δεν είναι ανάγκη να μαντεύετε ή να πειραματίζεστε με κίνδυνο να προκληθούν επικίνδυνες αυξομειώσεις του σακχάρου στο αίμα. Εάν χρησιμοποιήσετε τα σύγχρονα εργαλεία Διαχείρισης του Διαβήτη, θα μπορέσετε να εντοπίσετε σχετικά γρήγορα την αιτία του προβλήματος.

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε μία εφαρμογή για το διαβήτη. Για τον απλό λόγο ότι μπορεί να παίρνετε μαζί σας το smartphone σας όπου και αν πηγαίνετε. Χρησιμοποιώντας αυτά τα πρακτικά εργαλεία, μπορείτε εύκολα να βεβαιωθείτε ότι καταγράφετε όλες τις μετρήσεις της γλυκόζης αίματος, κάτι που μπορεί να είναι μεγάλη ταλαιπωρία εάν τηρείτε χειρόγραφο ημερολόγιο για το διαβήτη.

Με τις περισσότερες εφαρμογές, η γενική επισκόπηση συγκεκριμένων χρονικών περιόδων και συμβάντων καθώς και η κατανόηση της γενικής εικόνας τείνει να είναι αρκετά απλή. Σε γενικές γραμμές σας βοηθούν να:

  • Ελέγξετε γρήγορα και απλά τα δεδομένα αναδρομικά
  • Κατανοήσετε περισσότερο τη σχέση μεταξύ της ινσουλίνης, της γλυκόζης αίματος, των γευμάτων ή και της σωματικής δραστηριότητας
  • Γνωρίζετε καλύτερα τα επίπεδα γλυκόζης αίματος και το πώς επηρεάζονται 
  • Λάβετε πιο γρήγορες και ασφαλείς αποφάσεις θεραπείας σε συνεργασία με το γιατρό σας

Εφαρμογή Accu-Chek Connect – όλα υπό έλεγχο και χωρίς επιπλέον κόστος

Κάθε μέτρηση των τελευταίων επτά ημερών ή ακόμη και η γενική τάση όλων των τιμών σας. Η εφαρμογή Accu-Chek Connect σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τρόπο προβολής που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς: γραφήματα, πίνακες ή στατιστικά στοιχεία. Είναι απλό: για να δείτε περισσότερα το μόνο που χρειάζεται είναι λίγες επιλογές στην εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Τα ευανάγνωστα γραφήματα σας βοηθούν να αναγνωρίσετε με μία ματιά τις τάσεις και τα μοτίβα. Ένα πρακτικό παράδειγμα: τα συχνά υψηλά επίπεδα γλυκόζης αίματος το βράδυ μπορεί να οφείλονται σε συχνές προσκλήσεις για δείπνο σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Και ασχέτως εάν είστε ο καλεσμένος ή ο οικοδεσπότης, δεν θα ήταν σωστό και ευγενικό να μην ευχαριστηθείτε το δείπνο…

 

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την Εφαρμογή Accu-Chek Connect και να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας γρήγορα και εύκολα – και να επωφεληθείτε από τις πολλές πρόσθετες λειτουργίες. Η εφαρμογή προσφέρει ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα εάν χρησιμοποιείτε το μετρητή γλυκόζης Accu-Chek Instant. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει την αυτόματη μεταφορά των μετρήσεων σας στην εφαρμογή – ασύρματα μέσω Bluetooth!

 

Κατεβάστε δωρεάν την Εφαρμογή Accu-Chek Connect

 

 

 

Ακόμα δεν έχετε το μετρητή Accu-Chek Instant;
Ζητήστε από το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας το μετρητή Accu-Chek Instant– ή παραγγείλετε εδώ το μετρητή.

Πατήστε εδώ για να ελέγξετε εάν το smartphone σας είναι συμβατό με την εφαρμογή

Κοινοποιήστε

Filed under: